هنگامی که از یک کمپرسور اسکرو دیزلی قدرتمند صحبت می کنیم احتمالا XRVS 476 تمام ویژگیهای مدنظر را تا حد خوبی پوشش می دهد. این کمپرسور اسکرو دیزل دو مرحلهای از فشار عملیاتی و همچنین ظرفیت هوادهی هوای فشرده قابل قبولی برخوردار است. تهیه کمپرسور دیزلیی که امکان هوادهی مداوم بیش از ۲۵ مترمکعب بر دقیقه در فشارهای عملیاتی نسبتا بالایی چون ۲۵ بار را داشته باشد تصمیم مناسبی برای مصارفی چون حفاری است.
کمپرسور اسکرو دیزل XRVS
کمپرسورهای سری XRVS کمپرسورهایی روغن پاششی، با ظرفیت هوادهی تا ۳۶/۱ مترمکعب بر دقیقه یا ۱۲۵۰ فوت مکعب بر دقیقه می باشند. کاربردهای متعددی داشته و از سیستم FuelXpert اطلس کوپکو برای بهینه سازی مصرف سوخت بهره می برند. در کنار این سیستم، Oiltronix نیز دوام بیشتر قطعات را میسر می سازد. این دستگاهها در دماهای منفی ۲۵ تا مثبت ۵۰ درجه سانتیگراد قابلیت عملکرد دارند.
کمپرسور فشار قوی دیزل XRVS 476 اطلس کوپکو دو مرحله ای بوده، ماکسیمم فشار عملیاتی آن ۲۵ بار می باشد. دبی هوای خروجی آن نیز ماکسیمم ۲۷/۶ مترمکعب (یا ۹۷۴ فوت مکعب) بر دقیقه می باشد.
موتور نصب شده بر روی این کمپرسور C 13 ACERT کاترپیلار می باشد که با استاندارد تایر ۳ آلایندگی ایالات متحده مطابقت دارد. توان خروجی این موتور ۳۱۸ کیلووات یا ۴۳۵ اسب بخار می باشد که در سرعت ماکسیمم ۱۶۰۰ دور بر دقیقه به آن دست می یابد.
دیتاشیت کمپرسور
سایر مشخصات این دستگاه در جدول زیر قابل مشاهده می باشد:
این کمپرسور ۶ تنی ۵ متر طول و ۲ متر عرض و ارتفاع دارد. در کنار دستگاه پر سر و صدا بوده و ۱۰۰ دسیبل صدا نویز دارد. البته سطح صدای تولیدی بسیاری از دستگاهها به دو صورت سنجیده می شود، یکی کنار دستگاه و دیگری در فاصله ۷ متری. در نتیجه در هنگام مقایسه دستگاه حتما توجه کنید که بر اساس استاندارد یکسانی سنجیده شده باشند.
این کمپرسور یک شیر خروجی ۲ اینچی دارد و دمای هوای خروجی گرم آن ۱۰۰ تا ۱۵۰ درجه و دمای هوای خروجی خنک شدهی آن ۱۵ درجه فارنهایت از دمای محیط بالاتر است. فرق این دو چیزی در حدود ۵۰ درجه سانتیگراد است.
کمپرسور اسکرو دیزلی
کمپرسور اسکرو دستگاهی است که برای ذخیره توان و بهرهگیری از آن در موقع نیاز و بر روی ماشین آلات و ابزار پنوماتیک ساخته شده است. این کمپرسورها با بهرهگیری از توان تولیدی موتورهای دیزلی روتورهای نر و ماده نامتقارن داخل المنت یا استیج فشرده سازی را به گردش در می آورند. در میان این روتورهای درهمتنیده هوای ورودی محیطی گیر افتاده و فشرده می شود. هوای فشرده شده در صورت نیاز به المنت دوم و گاه سوم ارسال می شود تا فشردهتر شده و در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. هر المنت کمپرسور نسبت فشار هوای مشخصی دارد و فشار ورودی را تا چند برابر افزایش میدهد. کمپرسورهای دیزلی عموما روغن پاششی هستند. این مسئله به این دلیل است که مصارف غیرتولیدی کمپرسورهای متحرک دیزلی معمولا به وجود روغن در هوای فشرده حساس نیست. البته اطلس کوپکو در برخی مدلهای قدرتمند سری P خود کمپرسور اسکرو دیزل اویل فری نیز تولید کرده است.
در کمپرسور اسکرو روغن پاششی روغن به داخل المنت و میان روتورهای اسکرو پاشیده می شود و با پاکسازی، خنک سازی و روانکاری بهره وری کمپرسور را افزایش می دهد. افزایش بهره وری در کمپرسور اسکرو اویل فری بر عهدهی روکش مخصوص روتورها (تفلون یا سولفید مولیبدنوم) و کلیرانس اندک روتورها با جداره هوزینگ است.
بروشور این کمپرسور بر روی صفحهی بروشورهای کمپرسورهای اطلس کوپکو در قسمت کتب راهنما قرار گرفته است. در تهیه کمپرسورهای اسکرو دیزل و همچنین اسکرو برقی همواره شرایط محیطی و آب و هوایی و همچنین ارتفاع را مدنظر قرار دهید. برای مشاوره با کارشناسان معتبر شرکت جهان کمپرسور با شمارههای تماس که بر روی وبسایت قرار گرفته اند ارتباط برقرار کنید.