در طول چهار سال گذشته مدل‌های مختلفی از کمپرسور اسکرو بر روی وبسایت جهان کمپرسور بررسی شده است. نیاز به دسته بندی و دسترسی راحتتر به آنها برای جستجو و تطبیق مدل‌های مختلف ما را به لیست‌هایی که در ادامه خواهد آمد رهنمون ساخت.

برخی از کمپرسورهایی که اخیرا بررسی شده در این جداول نیستند که پس از تجمیع و رسیدن به حدنصاب، ۴۰ کمپرسور اسکرو در هر جدول،‌ در لیست چهارم خدمت شما بزرگواران ارائه خواهد شد.

کمپرسور اسکرو – کمپرسور پرتابل و کمپرسور برقی – جدول اول

کمپرسور اسکرو – کمپرسور پرتابل و کمپرسور برقی – جدول دوم

کمپرسور اسکرو – کمپرسور دیزلی و کمپرسور برقی – جدول سوم

کمپرسور اسکرو – کمپرسور دیزلی و کمپرسور برقی – جدول چهارم

کمپرسور هوای اسکرو دستگاهی است که از جابجایی مثبت برای فشرده سازی هوا بهره می برد. در این سازوکار، توان تامین شده از موتور دیزلی یا الکتروموتور، روتورهای داخل المنت، ایرند یا استیج فشرده سازی، را به چرخش درمی‌آورد. این روتورها نامتقارن بوده و تعداد لوب یا برجستگی نابرابری دارند (مثلا ۵ به ۶ و نر و ماده خوانده میشوند). هوای ورودی به سیلندر در میان فضاهای کوچک میان روتورهای کمپرسور اسکرو گیر افتاده، فشرده شده و به جلو رانده می شود. در نهایت هوای فشرده شده در صورت نیاز و برای فشارهای بالاتر وارد استیج دیگری شده یا از شیر خروجی خارج میشود. ظرفیت هوادهی کمپرسور اسکرو تا ۴۰ مترمکعب بر دقیقه و فشار عملیاتی آن نیز تا حوالی ۴۰ بار است. کمپرسورهای اسکرو در دو نوع روغن پاششی و بدون روغن یا اویل فری عرضه می شود. در نسخه روغن پاششی روغن در داخل محفظه فشرده سازی و در میان روتورها جریان دارد و عملیات پاکسازی، خنکسازی و روانکاری را انجام میدهد. سه عمل مذکور بهره وری کمپرسور اسکرو را بالا می برد. در برخی از مصارف هوای فشرده، مانند صنایع غذایی و دارویی، محصول نهایی به حضور روغن در هوای فشرده حساس است. در این مصارف به سراغ کمپرسورهای اسکروی اویل فری می رویم. در کمپرسوراویل فری روتورها روکش‌های مخصوصی دارند (تفلون یا دی سولفید مولیبدنوم) و فاصله روتورها، کلیرانس، با جداره محفظه به حداقل رسیده است. جنس مخصوص روتورها و کلیرانس اندک که از هدررفت جریان برگشتی جلوگیری می کند و بهره‌وری کمپرسور اسکرو اویل فری را بالا می برد. در هوای فشرده خروجی از کمپرسور اسکرو اویل فری نیز آلاینده‌ها و روغن‌ اندکی وجود دارد که می بایست با بهره‌گیری از فیلترها مناسب گرفته شود. همچنین این کمپرسورها در دو نوع هواخنک و آب‌خنک عرضه می شود.

کمپرسورهای اسکرو دیزلی و برقی در صنایع تولیدی و غیرتولیدی استفاده فراوان دارد. در جداول فوق به معرفی کمپرسورهای متنوعی از برندهای معتبر و مشهور جهانی پرداخته ایم؛ در میان این کمپانی‌ها کمپانی اطلس کوپکو سرآمد است و در بازار جهان کمپانی اینگرسولرند در کمپرسور دیزلی (کمپرسور پرتابل) و کمپرسور کایزر در کمپرسور اسکرو برقی شانه به شانه‌ی اطلس کوپکو گام برمیدارند. این توجه ضروری است که اینگرسولرند در ۲۰ سال اخیر، در دو نوبت، و به ترتیب به کمپانی‌های دوسان کره جنوبی و گاردنر دنور ایالات متحده واگذار شده است. از این رو برخی از کمپرسورهای موجود در بازار ایران و نیز بررسی شده در جداول ابتدای متن، از برند دوسان کره جنوبی است که عموما نمونه‌های دقیقا یکسان کمپرسور اینگرسولرند است.

در جدول چهارم سعی بر آن بوده است که چندین کمپانی سازنده کمپرسورهای باکیفیت که چندان در بازار ایران فعال نیست نیز معرفی شود. این مسئله دو دلیل داشته است: نخست آنکه تحریم‌های جهانی دسترسی ما به برندهای غربی را محدود ساخته و ما در جهان کمپرسور مایل بودیم پیش از هر چیز به معرفی برندهای باکیفیت شرقی بپردازیم. این معرفی گامی است کوچک برای جلوگیری از ورود ماشین آلات بی کیفیت شرقی. کمپانی فوشنگ چین در بازار این کشور با برندهای معتبر غربی رقابت میکند و کمپرسورهای باکیفیتی میسازد. همچنین این کمپانی یک زیرمجموعه آلمانی با عنوان آلمیگ دارد که کمپرسورهای قابل اتکایی عرضه میکند. در دیگر سو به معرفی چندین مدل از کمپرسور ساخت کوبلکو ژاپن پرداختیم. کوبلو شرکتی معظم و بسیار شناخته شده در سطح جهانی است که لاین‌های مختلف کمپرسور اسکرو روغن پاششی کوبلیون و کمپرسور اسکرو اویل فری امراد آن را در مطالبی آورده ایم.

با ما همراه باشید.

تماس با شرکت